Het brengen en ophalen van de katten dient steeds te gebeuren na een telefonische afspraak. Dit voor Uw noch andere katten te stresseren.
Op zon- en feestdagen is het brengen en ophalen van Uw dier(en) enkel mogelijk om 21u.
Niet gecastreerde katers worden na de leeftijd van 6 maanden niet toegelaten in het pension.
Elke kat moet ingeënt zijn tegen katten- en niesziekte en leukose.
Uw kat dient behandeld te zijn tegen parasieten zoals vlooien en wormen.
Bij vaststellen van vlooien wordt de kat door ons behandelt, mits bijbetaling van € 3.72,-.
Het vaccinatieboekje moet de kat steeds vergezellen.
De eigenaar moet steeds iemand aanduiden die gemachtigd is in zijn/haar plaats belangrijke beslissingen te nemen inzake gezondheid en behandeling indien nodig.
Alle katten moeten reeds gevaccineerd zijn alvorens zij op pension komen. Het is de bedoeling dat zij zich veilig voelen en dat wordt niet bereikt door een dierenarts met een spuit in het hok te sturen.
Bij oudere katten is het raadzaam voor de vakantie al eens stil te staan bij de mogelijkheid van het overlijden van de kat. (Laten ophalen/begraven in Uw tuin/crematie/urne/uitstrooien in Uw tuin of op een strooiweide van het crematorium...) U begrijpt dat wij het stoffelijk overschot niet kunnen bewaren tot Uw terugkeer.
Annulaties dienen ten minste 1 week (in hoogseizoen 2 weken) voor de gereserveerde pensionperiode te gebeuren.
Bij laattijdige annulatie verplicht de cliënt zich ertoe 50% van het totale bedrag te betalen.
Bij het niet opdagen zonder annulatie verplicht de cliënt zich ertoe het volledige bedrag te betalen met een extra boete van 15%.
Bij een schriftelijke annulatie vermeldt U best Uw telefoonnummer zodat wij U kunnen bevestigen dat wij Uw annulatie hebben ontvangen.