Wij beschikken over 14 ruime, individuele hokken, waaronder een groot familiehok en 4 hokken met een buitenverblijf. Al onze hokken zijn uitgerust met kattenmeubilair en hebben leuke speelgoedjes. Tevens zorgen achtergrondmuziek en veel daglicht voor een aangename sfeer. Onze hokken zijn 2 m hoog, 1 m breed en 2 m diep, waardoor zij veel groter zijn dan de wettelijke normen (1m² op 1.85m). Hierdoor kan Uw kat gerust haar favoriete speeltje en/of mandje meebrengen.

Voor mensen met meerdere katten is er het familiehok met extra grote krabpalen en hangmatjes, alsook de gewone hokken die met een tussendeur met elkaar verbonden kunnen worden.

De buitenrennen zijn enkel in de zomer bij mooi zonnig weer toegankelijk. Zo worden verkoudheden bij de poesjes vermeden. Bij fris weer worden onze binnenhokken verwarmd zodat het er het hele jaar door, dag en nacht, lekker warm is.

De katten worden twee maal per dag gevoed maar wij passen natuurlijk deze gewoonte aan als Uw kat thuis iets ander gewend is. Alle commerciële voedingen zijn beschikbaar zodat wij Uw troetels hetzelfde menu als thuis kunnen voorgeschotelen. Extra’s of speciale voedingen moeten echter worden meegebracht of worden nadien verrekend.

De hokken worden elke dag zorgvuldig uitgekuist, waardoor vieze geurtjes vermeden worden. Na het vertrek van een poes worden de hokken grondig gereinigd en ontsmet.

Natuurlijk zijn er elke dag onze knuffel- en speelmomenten en brengt de dierenarts een bezoek.

Dit alles zorgt voor een optimale verzorging en de nodige aandacht voor elke kat.